DEĞER VE İLKELERİMİZ

MÜŞTERİ MUTLULUĞU

Koşulsuz müşteri mutluluğu paralelinde, en kaliteli ve en iyi hizmet temel felsefemizdir.İleriye dönük planlarımızın ve tüm çalışmalarımızın amacı, müşterimizin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak ve hızlı bir şekilde daha iyi karşılamak doğrultusunda olacaktır.

Her zaman dürüstlüğümüzle ve güvenilirliğimizle onların bize olan güvenlerini ve bağlılıklarını devam ettireceğiz.

ÜRÜN VE PAZARA UYUM

Müşterilerimizin ihtiyaç duyduğu ve ihtiyaç duyabileceği çağdaş standartlarındaki en kaliteli ürün ve hizmeti en doğru fiyatlarda, doğru zamanda pazara sunma uğraşı içinde olacağız.

KALİTE

"Topyekün kalite" anlayışımızdan hiçbir konuda ve hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz.

TUTUMLULUK

Göstereceğimiz dikkat ve titizlikle en değerli kaynak olan zamanımızı ve şirketimizin sahip olduğu diğer tüm kaynaklarını, her türlü ihtiyaç için çok dikkatli kullanacağız.

ÇEVRE DUYARLILIĞI

Ticari faaliyetlerimizin her aşamasında yeterince kirlenen dünyamızda bu gidişine dur diyecek her türlü duyarlılık ve katılım anlayışıyla hareket edeceğiz.

SEKTÖREL İLETİŞİM

İçinde bulunduğumuz sektörün gelişmesi içindeki bilgi paylaşma, araştırma ve katkıda rol almak, konumuz ile ilgili teknolojik gelişmeleri sürekli izlemek ve uygulamak, tüm dünya devletleri pazarını hareket alanımız olarak benimsemek ilkemiz olacaktır.

SÜREKLİ GELİŞİM VE BÜYÜME

Sektörde izlediğimiz bizi etkileyen ve etkileyeceğine inandığımız tüm değişimlere karşı uyanık olacağız. Sağlayacağımız kurumsal büyüme ve gelişimden onur duyacağız. Yaptığımız işi sürekli daha verimli ve daha kaliteli hale getirmenin yollarını arayacağız.

ÇALIŞMA ORTAMIMIZ VE ÇALIŞANLARIMIZ

Çalışanlarımızı uzun vadeli ve firmanın kaçınılmaz bir parçası olarak görmek, fikir ve önerilerine değer vermek, yüksek ahlaki değerlerine sahip çıkmak ve saygı göstermek, dürüstlüklerini ödüllendirmek, sağlıklı bir iç rekabet içinde onlara eşit davranmak ilkemiz olacaktır.

Çalışanlarımız bu ortamda politik veya kültürel gelişimlerinden bağımsız olarak, becerilerine göre katılımcı olmak, gelişme ve ilerleme kaydetmek ve bunları uygulamak için fırsat bulacaklardır.

Her şeyin ötesinde başarılarından ve dostluklarından tatmin olup işimiz için çaba sarf ederlerken, dengeli kişisel ve profesyonel yaşamlarından keyif almalarını sağlayacağız.

Çalışanlarımızı her zaman dinleyerek ve ihtiyaçlarına karşı duyarlı olarak onlara hayat standartlarının ve iş güvenliklerinin sürekli geliştiğini hissettireceğiz.

Çalışanların çevre koşullarını çağdaş insan değerlerine uygun halde tutarak ve ekip çalışmasını destekleyerek onların onur duyacağı ve yürekten bağlı olacağı bir şirket yaratacağız.

TEDARİKÇİ İLİŞKİLER

Tedarikçilerimiz ile ortaklık ruhu içinde dürüst, güvenle ve bağlılıkla çalışarak verdiğimiz doğru satış tahminleri çerçevesinde, ayırdıkları kapasite ve optimum stok seviyelerinde sürekli verimlilik yaratacağız. Yeni oluşan bilgi ve ihtiyaçlar açısından, tüketici ve üretici arasında bir köprü kurarak tedariklerimizin gelişmelerden süratli haberdar olmasında önemli bir rol alacağız.

TOPLUMA KATKI

Toplumumuzun gelecekte görmek istediğimiz yeri, kurumların ve bireylerin katkılarıyla belirlenecektir. Geleneklerimizi sürdürürken, toplumumuza çağdaş koşulları yaratacağına inandığımız birçok projeye katkı ve destekte de gerekli kaynaklar yaratmaya çalışarak liderliğimizi göstereceğiz.

Uygun koşulların oluşması durumunda firmamızı halka açıp ticari olarak da toplumla bütünleşeceğiz.